Prenoćišta – Pansioni

Izdvajamo prenoćišta – pansione iz ponude smeštaja u Gornjem Milanovcu:

Pogledajte ponudu apartmana u Gornjem Milanovcu

Upišite vaš pansion

Bosna

Prenoćište Bosna vam pruža najlakši put do odmora jer se nalazi uz Ibarsku Magistralu udaljen svega od 3Km od Gornjeg Milanovca, u pravcu G. Milanovac-Čačak. Bosna poseduje 100 besplatnih parking mesta kao i WiFi koji je dostupan u celom objektu. Raspolaže sa 14 dvokrevetnih soba, prve kategorije sve sobe su opremljenje Televizorom povezanim sa kablovskom, telefon, Wi-Fi velike brzine, Klimu, sopstveno kupatilo, grejanje. U samom objektu dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima kao i pušenje.
Ukoliko želite da rezervišete vaš boravak možete rezervisati smeštaj:
Telefon: 032 710 489
e-mail: zorinjo@yahoo.com

Pansion Donna

Nalazi se u samom centru grada, ulica Karađorđeva 46.
Poseduje 13 dvokrevetnih soba i apartmana sve poseduju LCD televizor povezan na kablovsku televiziju, Wi-Fi internet, Telefon, zasebno kupatilo, grejanje.Za sve goste je obezbeđen besplatan parking prostor. Požurite  rezervišite vaš smeštaj u Pansionu Donna.
Telefon: 032713648
e-mail: office@cbdonna.com

Prenoćište Park GM

Nalazi se na najboljoj lokaciji u centru grada u ulici Živojina Mišića uz gradski park. Ovaj smeštaj vas ostavlja bez daha jer je prilagođen razilčitim potrebama gostima koji borave u Gornjem Milanovcu. Raspolaže sa  sedam dvokrevetnih soba i apartmana. Svi gosti mogu besplatno koristiti saunu i đakuzi kao i besplatan parking.
Telefon: 032 713 442
e-mail: info@parkgm.rs
Web: www.parkgm.rs