Gornji Milanovac hoteli

Hoteli su savršeno mesto za prenoćište ili duži boravak. Bez obzira da li je Vaš dolazak turistički ili poslovan, u njima ćete naći sve usluge neophodne za boravak daleko od svog doma. Svaki posetilac će dobiti bilo kakvu vrstu pomoći, da bi mu boravak bio što ugodniji. Čeka Vas ljubazno osoblje i vrhunska, profesionalna usluga. Hoteli Gornjeg Milanovca će učiniti sve da se osećate kao kod svoje kuće.

Hoteli u Gornjem Milanovcu

Hoteli u Gornjem Milanovcu, kao i oni blizu njega, nalaze se na atraktivnim mestima, enterijer im je moderan i funkcionalan, a osoblje iskusno u svom poslu. Cene su prihvatljive za svačiji novčanik. Osim smeštaja u sobama, nude pregršt raznovrsnog sadržaja i dodatnih usluga. U jednom objektu ćete dobiti sve što Vam je neophodno u toku kratkoročnog ili dugoročnog boravka, bez nepotrebnog lutanja po gradu.
Samo za Vas, izabrali smo najbolje hotele. Nije važno kojim povodom dolazite – svi Vaši zahtevi će biti ispunjeni. Vaš boravak u Gornjem Milanovcu će Vam sigurno ostati u lepom sećanju, a sa njim i komfor koji pružaju hoteli našeg grada i okoline.
Upišite vaš hotel
Izdvajamo iz ponude Hotela u Gornjem Milanovcu

IG Garni Hotel G0ornji Milanovac

– Nalazi se u strogom centru grada. U sklopu hotela se nalazi 20 dvokrevetnih soba, sa bračnim ili single krevetima. U ponudi su i povezane sobe za porodice. Služi se doručak na bazi švedskog stola.
Adresa: Vuka Karadžića Ia, 32300 Gornji Milanovac
Kontakt: 032/718-450; 032/718-451; info@ighotel.rs

Hotel DONNA Gornji Milanovac

Namenjen podjednako klasičnim turistima i poslovnim korisnicima. Opremljen je prema poslednjim standardima. U sobama se nalaze kreveti za jednu osobu ili francuski ležajevi, a takođe i mini bar, LCD TV sa kablovskom televizijom, klima i WI-FI. Uz lux sobe ide i korišćenje hidromasažnih kadi.
Adresa: Karađorđeva 46, 32300 Gornji Milanovac
Kontakt: 032/713-648; 064/145-07-66; gottadona46@gmail.com

Hotel Šumadija Gornji Milanovac

Ovaj hotel se nalazi u srcu Gornjeg Milanovca. Okružen je gradskim parkom i sportskim terenima. Hotel u ponudi ima 120 ležajeva u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i tri apartmana. U svom sastavu ima i salu za proslave od oko 600 mesta, kao i dva restorana i terase. Jela na meniju su raznovrsna i ukusna.
Adresa: Karađorđeva 76, 32300 Gornji Milanovac
Kontakt: 032/711-150

Vila Etna – hotel Gornji Milanovac

Na obroncima planine Rudnik u mestu Ugrinovcinalazi se vila Etna.
Hotelski smeštaj koji osim prelepih vas očekuje u Vila Etni poseduje Wellness,
Bazen, Soba za igru(bilijar, stoni tenis, fudbal), iznajmljivanje bicikala,svakodnevna podrška u organizovanju izleta, sauna, jacuzzi..
Za goste hotele pružamo besplatan parking, ispred hotela.
Rezervišite svoj vikend, odmor..
Telefon: 032/5749-254
e-mail: vilaetna032@gmail.com
Web: vilaetna.rs