Gornji Milanovac prenoćišta – Pansioni

Prenoćišta su savršen izbor za kratkoročni boravak. Idealna su za svakog ko je došao samo da prespava i nastavi putovanje. Sa druge strane, pun pansion je obezbeđen za goste koji planiraju da se duže zadrže kod nas. Izaberite šta Vam više odgovara i uskladite se sa Vašim planovima. Za cene ne treba da se brinete, jer su veoma povoljne, a u okviru njih dobijate sve što Vam je neophodno za udoban boravak. I mnogo više od toga.

Prenoćišta i pansioni u Gornjem Milanovcu

Prilikom planiranja posete Gornjem Milanovcu, ne treba mnogo da brinete o smeštaju. Sam centar, ali i par kilometara dalje od grada, bogat je ponudom smeštaja za svaku priliku i potrebu. Pronaći ćete prostor prilagođen Vama i Vašim potrebama za tren.
Odlučite li se za kratko zadržavanje sa jednim noćenjem ili dug boravak sa bogatim asortimanom usluga, sigurni smo da će Vam se dopasti naše preporuke i da ćete poželeti da se ponovo vratite u Gornji Milanovac. Tu smo da Vam obezbedimo ugodan odmor i da iz našeg grada nosite samo pozitivne utiske.

Pogledajte ponudu apartmana u Gornjem Milanovcu

Upišite vaš pansion

Za vas izdvajamo iz ponude prenoćišta i pansiona G. Milanovca

Prenoćište Bosna

Prenoćište Bosna vam pruža najlakši put do odmora jer se nalazi uz Ibarsku Magistralu udaljen svega od 3Km od Gornjeg Milanovca, u pravcu G. Milanovac-Čačak. Bosna poseduje 100 besplatnih parking mesta kao i WiFi koji je dostupan u celom objektu. Raspolaže sa 14 dvokrevetnih soba, prve kategorije sve sobe su opremljenje Televizorom povezanim sa kablovskom, telefon, Wi-Fi velike brzine, Klimu, sopstveno kupatilo, grejanje. U samom objektu dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima kao i pušenje.
Ukoliko želite da rezervišete vaš boravak možete rezervisati smeštaj:
Telefon: 032 710 489
e-mail: zorinjo@yahoo.com

Pansion Donna

Nalazi se u samom centru grada, ulica Karađorđeva 46.
Poseduje 13 dvokrevetnih soba i apartmana sve poseduju LCD televizor povezan na kablovsku televiziju, Wi-Fi internet, Telefon, zasebno kupatilo, grejanje.Za sve goste je obezbeđen besplatan parking prostor. Požurite  rezervišite vaš smeštaj u Pansionu Donna.
Telefon: 032713648
e-mail: office@cbdonna.com

Prenoćište Park GM

Nalazi se na najboljoj lokaciji u centru grada u ulici Živojina Mišića uz gradski park. Ovaj smeštaj vas ostavlja bez daha jer je prilagođen razilčitim potrebama gostima koji borave u Gornjem Milanovcu. Raspolaže sa  sedam dvokrevetnih soba i apartmana. Svi gosti mogu besplatno koristiti saunu i đakuzi kao i besplatan parking.
Telefon: 032 713 442
e-mail: info@parkgm.rs

Pansion etno selo Trbović

U okviru ovog pansiona postoji zajednička kuhinja, zajednički salon i besplatna WI-FI konekcija. Svaka soba ima klima uređaj i LCD televizor. Za sve posetioce je dostupan i otvoreni bazen u dvorištu objekta, kao i kuhinja restorana u kojem se služe lokalna jela. Moguće je koristiti pribor za pripremu roštilja ili iznajmiti bicikl.
Adresa: Selo Ozrem, 32300 Gornji Milanovac