Privatan smeštaj, sobe, vikendice

Kada birate smeštaj u kome ćete boraviti prilikom posete našem gradu, raspitajte se o opciji i prednostima privatnog smeštaja. Mnogi naši meštani imaju višak stambenog prostora koji izdaju na korišćenje gostima po veoma povoljnim cenama. Bilo da je u pitanju soba ili cela kuća, vlasnici prilagođavaju prostor posetiocima tako da se oni osećaju udobno i opušteno kao u svom domu. Gornji Milanovac i okolina odlikuje veoma velika ponuda privatnog smeštaja, pa i ako dođete neplanirano i bez rezervacije moći ćete naći slobodno mesto.
PRIVATAN SMEŠTAJ – SOBE – VIKENDICE U GORNJEM MILANOVCU
Možete izabrati da budte u strogom centru grada ili možda u par kilometara udaljenom manjem mestu. Pored usluge smeštaja, mnogi vlasnici nude i dodatne usluge. Među njima su spremanje domaće hrane, iznajmljivanje biciklova, organizovanje izleta i još mnogo toga. Sve ovo će Vam olakšati lutanje i obezbediti sve neophodno da bi ste putovanje u naš kraj doživeli pozitivno i prijatno. I to po pristupačnoj nadoknadi.
Da li tražite vikendicu za iznajmljivanje turistima ili sobu za kraći boravak? Pogledajte šta ljubazni domaćini Gornjeg Milanovca nude Vama. Privatnost je zagarantovana, a komfor koji se nudi je nešto što se ne propušta i što je mnogima važno pri odabiru smeštaja. Na našoj stranici izdvajamo nekoliko najboljih varijanti, a na Vama je da izaberete najbolju za sebe i svoje potrebe.

Privatan smeštaj, sobe, vikendice u Gornjem Milanovcu

NAMEŠTENA SOBA

Locirana u strogom centru grada. Grejanje je na gas, a omogućeno je i korišćenje kupatila.
Adresa: Dragana Jevića, 32300 Gornji Milanovac
Kontakt: 064/13-58-282

VIKENDICA NA RAJCU

Okružena prelepom prirodom koju karakteriše mir i tišina. U sklopu vikendice su tri sobe, dva kupatila, terasa i velika bašta. Obezbeđen je parking i priključena kablovska televizija. Deca do 3 godine imaju besplatan smeštaj.
Adresa: Gornji Branetići (Stari Hrast), 32300 Gornji Milanovac
Kontakt: 060/08-59-233

BRVNARA ZA DVOJE GLIŠOVIĆ

Savršena lokacija, sa pogledom na planinu. Poseduje jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju sa osnovnim aparatima i kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. Služi se kontinentalni doručak, a na raspolaganju Vam je i roštilj. Moguće je organizovanje obilazaka biciklovima ili pešačkih tura uz doplatu.
Adresa: Velereč BB, 32300 Gornji Milanovac
REZERVIŠITE ONLINE

VILA BOJANA

Vila Bojana je na najlepšem mestu na Rudniku u malom raju na nadmorskoj visini od 700m. Kuća je nove gradnje i prve kategorije, lepo sređena sa prostranim dvorištem koje ima parking prostor sa kapacitetom od 16 ležajeva. Nalazi se blizu i neposredno kod hotela čiji spa centar vm je na raspolaganju tokom čitave godine po povoljnim cenama.
Vila Bojana ima tri trokrevetne sobe i dve dvokrevetne.
Pogledajte ponudu apartmana u Gornjem Milanovcu

Izdvajamo prenoćišta – pansione iz ponude smeštaja u Gornjem Milanovcu:

Upišite vaš privatan smeštaj